Interim management

Wat kan Kees Posthuma voor u betekenen?

In de loop van jaren heb ik een uitgebreide en succesvolle ervaring opgebouwd als een vaardige interim-manager. Ik werk bij voorkeur in situaties waar zich vraagstukken hebben voorgedaan in samenwerkingsrelaties.
Of daar waar een organisatie zich in een overgangsfase bevindt naar een nieuwe manier van aansturing / werken welke gepaard gaat met weerstanden vanuit de medewerkers.

 

Heldere en directe manier van leidinggeven

Interim-management is voor mij meer dan alleen het vervullen van operationele managementtaken. In mijn interim-periode richt ik mij ook op nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden voor de afdeling / het team en, indien gewenst, veranderingsmanagement.
Ik hanteer daarin een heldere en directe manier van leidinggeven en ben in staat vanuit verbinding verandering te realiseren en te verankeren.

 

Gevoelsmatig werken en gestructureerde regie

Managen is voor mij een combinatie van gevoelsmatig werken, op basis van wat zich aandient, én zeer gestructureerd managen met een helder doel voor ogen.
Het sturing geven aan weerstanden in deze processen zijn voor mij een vanzelfsprekendheid. Sterker nog: ze vormen een permanente uitdaging waaraan ik veel plezier beleef.

 

Scherpe en concurrerende tarieven

De gehanteerde tarieven zijn scherp, concurrerend en duidelijk. Ze bevatten geen verrassingen en zijn altijd inclusief reiskosten. Reistijd wordt nooit aan u doorberekend.
Indien u de samenwerking zou willen beëindigen zit u niet vast aan een opzegtermijn.

Mocht u meer inzicht willen hebben in mijn meest recente ervaringen en daarover specifieke referenties willen hebben van voormalige opdrachtgevers, laat het me weten.
Ook sta ik u met plezier te woord als u eens vrijblijvend wilt praten over wat interim-management kan betekenen in uw specifieke situatie.