Nieuws

02
okt

Recent gelezen en aanbevolen

Sapiens door Yuval Noak Harari. Een boeiende en andere kijk op het ontstaan op de mensheid De vonk van verbinding door Gijs Jansen. Met je angst onder je arm dromen verwezenlijken. Fris en indringend geschreven wat mij betreft verder gaat dan reguliere zelfhulpboeken.

11
sep

Inspiratie opdoen?

Vanaf oktober 2015 - april 2016 fietste ik een half jaar door de wereld. Daar is een magazine van gemaakt. Vol verhalen, praktische informatie en inspiratie. Mocht je een exemplaar daarvan willen ontvangen laat het me weten via het contactformulier. Voor €10,00 krijg je hem thuis gestuurd.

09
aug

Geaccrediteerd!

In augustus 2016 is Coaching Trails opnieuw geaccrediteerd door de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroeps Coaches)  http://www.nobco.nl en EMCC (European Mentoren & Coaching Counsel) als Senior Practioner praktijk. Dit betekent dat ik als Senior Coach ingeschreven sta in het Europese register. Deze accreditatie is een waarborg voor verantwoord ondernemen binnen het vakgebied coaching, bewijs van het volgen van relevante opleidingen, intervisie en ...